Itt az ideje, hogy a mára prognosztizált 36 Celsiusszal dacosan szembemenve egy kis statisztikával dobjam fel a - remélhetőleg - árnyékban hűsölő olvasóinkat.

Egy blogszerkesztőnek lehetősége van megnézni, hogy a művét olvasó netezők hányan vannak, hányszor nézték meg a blogot (napra lebontva), milyen operációs rendszert, illetve milyen böngészőt használnak, továbbá milyen színmélységű és  képernyőfelbontású képernyőjük van.

Persze mindezt összesítve, tehát nem látogatóra lebontva. Úgyhogy tessenek megnyugodni: személyes adatokhoz nincs hozzáférésünk, vagyis (a legnagyobb sajnálatunkra) marketingcélokra ezeket nem tudjuk felhasználni.

A számok mindig tanulságosak, ezért - érdekességképpen - álljanak itt, okulásul.

1.) Látogatók

Az eddigi rekord június 18-án volt, amikor hatvan különböző olvasónk volt; ők ezen a napon összesen 73-szor kattintottak ránk. A legkevesebben június 15-én részesítettek abban a megtiszteltetésben, hogy olvastak bennünket: tizenegyen voltak és tizenötször töltötték be a blogunkat.

2.) A böngészőket illetően ez a kép:

 



Örvendetes a Firefox szereplése, de még mindig aggasztóan sok olvasó  használja a külső támadásoknak leginkább kitett Explorert.

Külön riszpekt a három százaléknyi totális elhajlónak.






3.) Az operációs rendszerek vonatkozásában a kép meglehetősen egyértelmű:




A világ leggazdagabb embere nem véletlenül az: a Windows olyan túlsúlyban van, hogy bármiféle kommentár felesleges.

Reméljük, hogy a két százalék nőni fog. Tesszük ezt még akkor is, ha töredelmesen be kell vallanunk: mi is vindózt használunk.




4.) Színmélység:




















5.) Képernyőfelbontás:











Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bárányi Sanya 2007.06.22. 17:26:59

Na, itt föltétlenül kell szóljak, hogy a firefaxhoz hasonló káromkodások mélyen sértik erkölcsi érzékemet, a többiről nem is beszélve! ne tessék engem insultálni hasonló tendenciózus kérdésekkel! Én csak Madeirát szerettem volna látni- ingyen! de nem ilyen szellemi tortúrák árán...
süti beállítások módosítása