A múltkor a látogatók számára, gyakoriságára, a böngészőkre és a képernyőfelbontásra vonatkozó adatokkal szórakoztattam a Nagyérdeműt. Azt nem állíthatom, hogy adataimat kitörő  örömujjongás fogadta volna az útikalandokra éhes közönség részéről, de - az árral szemben - megkockáztatom a második felvonást.

A blogmotor ugyanis azt is regisztrálja, hogy egyes látogatóink hogyan, milyen furmányos úton futottak rá naplónkra. Nos, jó páran bizonyos szavakat (esetenként kifejezéseket) gépelnek be a különféle keresőkbe (főleg a méltán népszerű Google-ba), s ezek eredményként (többek között) kidobják Csurtusék blogját is.

Ezen kifejezések közül mazsoláztam párat, zárójelben a sikeres keresések száma:

teraszok (9)
portugál + nyelv (5)
sütemény (4)
portugál (4)
banánfa (3)
Csurtusék + utazási + blogja (2)
érdekes + növények (2)
Kolumbusz + hajója (2)
portugál + nyelv + ejtése (2)


A két kedvencem azonban a következő:

vertikum + szó + jelentése (1)
rotációs + kapa (1)
Julio + Iglesias + Temesvár (1)



Magam előtt látom a tanácstalan mezőgazdasági szakmunkásképzőben tanuló srácot, aki szeretné megtudni, hogy mi a jó franc is az a rotációs kapa, erre válaszul rászalad az utazási naplónkra.

A vertikum szó jelentésével harcoló ismeretlent is együttérzésemről biztosítom. Az első virágzásán jócskán túllépett spanyol trubadúr bánsági (?) rajongója is kaphatott egyet a gyomorszájára, gúnyos megjegyzésem olvastán.

Így megy ez - ahogyan az a néhai Kurt Vonnegut mondta egykoron. Nyugodjék békében.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása