Aki elég gyakran olvasgatja a blog.hu oldalait, az tudja, hogy fordulóponthoz érkezett valamennyi, ezen a tárhelyen írt blog. A részletekről itt olvashattok (de persze nem muszáj), nem szeretnék fölöslegesen kópipésztezni.

A lényeg, ami bennünket, illetve a csurtusblogot illeti: a Kétpúpú Teve opciót választva vállaltuk, hogy hirdetések fognak megjelenni az oldalon. Elvileg (és gyakorlatilag is) az idő 50 százalékában a blogszolgáltató, másik felében mi vagyunk jogosultak hirdetést, reklámot kihelyezni.

Nem örülünk túlzottan a változásnak, de tudomásul vesszük - ez a piacgazdaság, és annó mi is amellett voksoltunk, hogy ruszkik haza! Hát tessék.

Reméljük, ez nem változtat semmit a közöttünk (olvasók és csurtusék között) fennálló nagyszerű viszonyon. Maradjatok velünk. És ha van ötletetek, hogy kit/mit hirdessünk a saját időnkben, ezt a kommentekben (vagy magánlevélben) jelezzétek. Kényszervállalkozókként ebbe is belevágunk. Zag són, legfeljebb keresünk egy kis pénzt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

damavend 2008.11.13. 23:01:02

Itt könnyebb a dolog mint a lemilen,mert sok jó ételről italról volt már szó , enni inni meg kell ugye ,tehát jófajta kulináris hirdetések mehetnek,egy két étteremajánlóval.Nem vagyok gourmet ááá:-).
Meg hát az utazások, backpackers utazási hirdetés pl. ,ilyen úgyis elég kevés van még egyelőre itthon ,meg lehetne próbálni.

VIKI BACSI 2008.11.14. 08:42:42

Az ujsagban, a radioban, a T.V.-n,amikor a film a legerdekesebb, telefonon ,fakszon, internetten, a falakon , az orszaguton, es most mar itt is!
A hirdetesek egyik fele, hogy mit lehet meg zabikalni , a masik fele hogy lehet biztossan leadni a folosleges kilokat.
Ugylatszik oreg vagyok, nekem ez sok, de nincs mit csinalni ellene. Milyen szep idok voltak amikor azt hirdettek hogy :"Cipot a cipoboltban!"

aranka · http://aran-ka.blog.hu 2008.11.14. 10:24:47

lehe, most jott el az ideje, hogy megvaljak a blog.hu-tol?

Zig Zag · http://lemil.blog.hu/ 2008.11.14. 12:49:53

Aranka, miért kéne megválni? Lehet a blogod Csizmás K.

judit 2008.11.14. 19:00:46

A jó féle étel ital-reklám jöhet, de nem a TeletálBenke Laci bácsival együtt, azt/őt éppen most száműzték a bűvös szakácsról, nem illet a blog szellemiségéhez :)))

e1 · http://beszoltam.hu 2008.12.02. 01:14:32

Firefox és Adblock+ kiegészítő mindent megold. Nó reklám. :P
süti beállítások módosítása