Olvasóink megszokhatták, hogy időről időre megtekintjük a blogválasztékot, és ha szubjektív benyomásaink szerint arra érdemes internetes naplót találunk, ezt szíves figyelmetekbe ajánljuk.

Mostani kedvenceink közül (mintegy felkészítve olvasótáborunkat a közelgő, hosszú és nyirkos őszi estékre) kettőt emelünk ki, melyek rövid bemutatása a kattintás után olvasható.


A Ráérünk-blog Té régi harcostársa, Professor Pizka elmélkedéseit tartalmazza folyó ügyeinkről, vagyis (a szó jó értelmében) énblog. Posztjai egyaránt érintik az aktuálpolitikát, a jogelméletet és a női labdarúgást, hogy az afganisztáni magyar katonai jelenlétről vagy a fúvósok zenekarokban elfoglalt központi szerepéről ne is beszéljünk. A dizájn meglehetősen minimalista: Professor Pizka nem szarozott sem a sablon módosításával, sem azzal a fránya "tovább" linkkel, hanem vette az első, keze ügyébe kerülő kincstári blogbőrt és rápakolta a gondolatait, amelyeket ezennel ajánlok megtisztelő figyelmetekbe.

A másik, viszonylag friss szerzemény a Lilakutyák-blog. Bevallom, első körben a kocsmakulturális posztokra cuppantam rá, mert – és remélem, lilakutyak kolléga nem sértődik meg az összehasonlításon – elég sok közös vonást véltem közte és köztem felfedezni, legalábbis az italhoz és az általános világnézethez fűződő viszonyunkban. Ettől függetlenül nem csak a roppant karakán elnevezésű bebaszósuli címkét ajánlom figyelmetekbe (noha pedagógiai és ismeretterjesztési, valamint egészségmegóvási szempontból kétségkívül ez a legértékesebb), hanem a többit is. Az oldal központi színvilága alkalmas ugyan arra, hogy tartósan minden fradista vérnyomását messze az egészségügyileg kívánatosnak tartott értékek fölé emelje, de – talán ennek ellensúlyozására – a háttér erőteljes fűzöldben úszik. Hát mi ez, ha nem a Nemzeti Megbékélés első lépcsőfoka?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lilakutyak · http://lilakutyak.blog.hu 2010.08.31. 13:02:53

Nem sértődöm meg, inkább megtisztelőnek érzem. Annak ellenére, hogy egy ideje már mindenféle frusztráció nélkül tudok puccos helyen is puccos bort rendelni, azért alapvetően nem kultúremberként gondolok magamra, bár célom ezt a képet is kialakítani. Tehát köszi a megerősítést. És ígérem, a következő bebaszósuli is érdemes lesz a figyelmedre. Már két jelöltet ki is próbáltam, egy vöröses-sárgát és egy libafos zöldet:)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.08.31. 14:16:52

Mindig érdemes odafigyelni az ajánlókra :) Köszi.

vén betyár 2010.09.01. 09:43:34

Még soha nem csalódtam Csurtus ajánlásaiban, legyen az étel, ital, utazás, nők, vagy akár más olvasnivaló.Sőt!Ezt is, ezeket is köszönöm!Az elsőt már korábban felfedeztem, szavaztam is rá a Goldenblogban.Herr Professor minden írása kítűnő, élvezetes, gondolatébresztő.
Lilakutyákkal a sexcsaták anno-ban találkoztam, beleolvastam, nem csoda, hogy Té figyelmét is felkeltette.

lilakutyak · http://lilakutyak.blog.hu 2010.09.01. 09:50:38

@vén betyár: Ezt is pozitív kritikaként értelmezem, és megköszönöm.
süti beállítások módosítása