Ez az 50. poszt! Lesz még!

Korunk egyik hívószava az interaktivitás. Hogy demonstráljuk elkötelezettségünket a latin eredetű szavak iránt, itt és most arra kérünk Titeket, kedves olvasók, hogy nyilvánítsatok véleményt. A helyszín ennek a posztnak a komment-része.

A kérdés, amire válaszolni kérünk: az eddigi 50 poszt (bejegyzés) közül melyik három nyerte el a leginkább tetszésed, s melyik volt az a három, amely a legkevésbé?

Valahogy így képzeljük el a szavazatokat:

Szerintem a legjobbak:

+++.) AAA poszt
++.) BBB poszt
+.) CCC poszt

Szerintem a legkevésbé jók (nem mondanám, hogy rosszak, csak izé, a legkevésbé jók):

-.) XXX poszt
--.) YYY poszt
---.) ZZZ poszt

A legjobbnak, leghasznosabbnak vagy legszórakoztatóbbnak ítélt posztot változtatás nélkül tízszer leközöljük, a leggyengébbet pedig..., nos, azzal nem csinálunk semmit.

Az eredményeket összesíteni fogjuk: egy-egy első hely 3 pontot kap, a második kettőt, a harmadik egyet. Az utolsó mínusz hármat, az utolsó előtti mínusz kettőt, hátulról a harmadik mínusz hármat. Aztán a szavazatokat összeadjuk és nyilvánosságra hozzuk.

Nem árt újraolvasni, mert bizonyos bejegyzéseket kiegészítettünk. És nagyon fontos: kizárólag az idáig elkészült posztokra lehet szavazni, tehát az ezutániak nem játszanak, függetlenül attől, hogy mikor szavazol! Ne feledjük: ez egy olyan blog, ahol ALUL vannak a régi posztok!

Mindenki szavazhat, akit törvényes bíróság mellékbüntetésként nem korlátozott sem aktív, sem passzív választójogában.

A szavazás eredményét figyelembe fogjuk venni a következő 500 poszt elkészítésekor.

Köszönettel,

Csurtus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása