Régi, kipróbált olvasónk és harcostársunk, Error (aki egy alpesi kirándulás fáradalmait heveri ki éppen) régóta dédelgetett tervünk megvalósításához adott végső lökést.

Arról van/lenne szó, hogy Csurtusék önzetlensége eddig sem ismert határokat, de ami most következik, annak hallatán bizony megáll a Breitling bármelyikünk csuklóján.

"Vendégoldal" címen új fejezetet nyitunk blogunk 68 napos történelmében. Felhívjuk mindazon olvasóinkat, akik megörökítendő saját fotókkal és/vagy történetekkel rendelkeznek utazás/címertan/gasztronómia tematikában, hogy küldjék el ezeket a csurtus(kukac)gmail(pont)com címre, s mi vállaljuk, hogy - bizonyos időközönként - egy-egy poszt keretein belül teret/lehetőséget biztosítunk ezek megjelentetésére.

Persze ha van saját blogotok, ez nem buli, de elképzelhető, hogy akad látogató, aki három fotó és hat összetett mondat miatt nem vág bele saját napló készítésébe. Vagy egyszerűen lusta, mint lajhár.

Mindössze annyit kérünk: egyezzetek bele, hogy mi magunk is kommentárokat, kiegészítéseket fűzzünk a látottakhoz, ha úgy gondoljuk, hogy nyelvünk köszörülésére megfelelő talajt biztosít.

(Alkotmányellenes, politikai és pornográf tartalmat, valamint az Eiffel tornyot ábrázoló fotókat NEM áll módunkban fogadni!)

Köszönjük az együttműködést!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bárányi Sanya 2007.08.11. 17:23:48

Elképzelhető, hogy egyszer még megbánjátok a nagylelkűséget. Úgy jártok vele, mint ahogyan azt Csuri mondja: "Minden jótétemény előbb-vagy utóbb, de elnyeri méltó büntetését!" Megjegyzem ezt ő bíztatásnak szánta és nem fenyegetésnek...

Beszedesne · http://aran-ka.blog.hu 2007.08.13. 14:26:34

Szerintem nagyon jo otlet..
En elni fogok vele, amint sikerul bescannelnem a jobbnal jobb kepeimet szerte a nagyvilagbol.

Udv: Beszedesne

Dani Csaba 2007.08.13. 18:47:09

Szerintem Ildikó néninek igaza van (a fene egye meg, már megint!!!!!) Nagyon szeretlek benneteket, de ez sok lesz!

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2007.10.27. 18:08:51

Csak a nyugtalankodók tájékoztatásául: mindeddig egyetlen fotó érkezett vendégoldali felhasználásra, jelesül Albert Lacitól.

norka 2008.01.30. 00:30:43

Kicsit beindult most a fantáziám a vendégoldal kapcsán, van egy ledokumentálatlan 3 hetes indiai utam... Legalább a legeslegcsemegébbeket megírom, t'án.

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2008.01.30. 08:12:11

Norka,

ezen nincs mit fontolgatni: gyerünk, vágjál bele!
süti beállítások módosítása