2010.12.08. 10:00
Privoz - A húsosok (x)
Folytatjuk barangolásunkat az odesszai Privozon; ma a múltkori halasok után a húsos/felvágottas részleget próbáljuk bemutatni pár olyan képpel, amelyek (szerintünk legalábbis) még nem alkalmasak arra, hogy konyhaablakunk alatt vega olvasóink csendes tüntetéssel adjanak hangot elemi felháborodásuknak, miközben fagyasztott karalábéfejekkel dobálják meg a hóval borított grillsütőnket.
A posztot - teljes terjedelmében - ide kattintva olvashatod!
Syolos 2010.12.08. 16:10:56
Kullancs1983 2010.12.08. 18:11:09
-?
-Hogy hasonlítsanak az anyjukra.
Most tüntettem el a tegnapi spagetti utolsó falatját is, de némelyik pultot elbézve mégiscsak férne még belém néhány falat...
Valerya 2010.12.08. 22:47:31
szobatars 2010.12.09. 00:35:18
A megszokott átlagos (remek) poszt.
:-)
vén betyár 2010.12.09. 09:42:29
eMM2 2010.12.13. 06:42:34
csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2010.12.13. 09:34:53
Hát sajnos a globalizáció az globalizáció, a vegyipar meg vegyipar...
Voltak azonban kifejezetten házinak kinéző felvágottak is; feltételezem, hogy azok mentesek a kemikáliáktól. Mindenesetre ezek (mármint a házinak tűnő cuccok) drágábbak voltak a többieknél.
eMM2 2010.12.13. 13:40:10
Ez már náunk is így van általában ez az úgynevezett "prémium" kategória ugye csak győzd kifizetni.De azért mert valami méregdrága még lehet benne ízfokozó érdemes figyelni.Jellemző hogy pld a németekkel már nem nagyon lehet megetetni a műkaját az arra a piacra szánt felvágottaknál már érdekes módom tudnak jódozott sót is használni helyette még akkor ha történetesen a lengyeleknél készül a termék.Nálunk bezzeg a "magyar" pick is simán belepakolja a felvágottaiba a sok vackot.
doncarlos 2010.12.14. 20:59:27
tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.12.15. 22:02:31
Ne feledjük, hogy Odessza egy egymilliós nagyváros, ráadásul (enyhe túlzással) a Privozra jár bevásárolni az egész Délkelet-Ukrajna + a fél Moldova...