Amit azt a történelemből mindenki tudja Vilniustól Temesváron át Tiranáig, a kritika csak akkor jó, ha építő jellegű. Alulírott messzeföldön híres arról, hogy szereti a bírálatot: ritkán iszom alkoholt, de minden alkalommal, amikor megkritizálják bármelyik tettem, francia pezsgőt bontok, arcomon fény ragyog és vidám, játékos dalokat énekelek.

Nos, az edinburghi vár fotójának láttán Csuri megjegyezte: túl pixeles.

Ennek az a magyarázata, hogy igyekszem nem visszaélni a tárhely kapacitásával és a fotókat megpróbálom 30-40 kilobájt és 65-70 dpi közötti méretre csökkenteni. A fényképek eredetileg és egyenként 1-2 megányiak, de ha így hagynám őket, szerintem hamarosan kiverném a biztosítékot a blog.hu fenntartóinál (noha elméletileg nincs korlátozva a méret).

Ettől függetlenül hajlok a jó szóra: mostantól a különösen látványos fotók egy picit részletesebbek lesznek.

Csuri pedig büntetésből egész hétvégén tévét kell nézzen.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása