Csurtusék mindig is imádták a meglátogatott városok piacainak hangulatát. Rómában - az idő szűkössége miatt - mindössze egyetlen ilyen helyet sikerült meglátogatniuk: a Virágok Mezejét. Maga a placc nem nagy, viszont az áruválaszték kielégítő, s a hely hangulatát csak fokozza, hogy 407 évvel ezelőtt a katolikus anyaszentegyház fix itt végeztette ki Giordano Brunót, az addig már jól bevált máglyás módszerrel.

A posztot - teljes terjedelmében - ide kattintva olvashatod!

 



Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.10.12. 10:57:59

Giordano Bruno ezen elméletére kiváncsi lennék:)Mindig is vonzott a tudomány (már ha nem számok meg egyéb ilyen dolgok vannak benne).

Cimborámnak van egy érdekes elmélete ezzel kapcsolatban, ami valahogy úgy hangzik cizelláltan, József szeretett volna szexuális interakciót létesíteni Máriával, amire utóbbi többszöri próbálkozásra sem volt hajlandó ( hiába vitt ajándékba mirhát, zsályát s miegymást, amit Brian is kapott az ő születésekkor a három Bölcstől), erre József dühében a felső entitást szólította fel a Máriával való közösülésre, mint egy lemondóan.

Az én tippem, de ezt csak sorozat addictok értik, hogy Mária valójában híró volt, Clairebearhez hasonló képességgel, s mint ilyen, minden testi sérülést regenerált.

Basszus mekkora kokojzák, az életbe nem láttam még akkorákat, pedig régen elég sokat jártuk családdal a Hargitát, hogy szedjünk

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2007.10.13. 10:30:13

Kokojza :-))))

Legalább öt éve nem hallottam ezt a szót...

ErrorFlynn 2007.10.15. 13:34:38

kokojza? melyik a kokojza?? és van köze Bobojszához és kököjszihez?

Zig Zag · http://lemil.blog.hu/ 2007.11.22. 23:15:58

Ha jól látom a kokojza mögött az a fehér izé meg pöszméte.

Dani Csaba 2007.11.23. 08:12:21

Igen, én is úgy nézem, hogy pöszméte, egres, piszke. De egy ismerősöm büszkéneke is nevezte. Ez azóta is tetszik.
süti beállítások módosítása