Ha jól számolom, ez a századik posztunk. Harminchét nap alatt nem is olyan rossz teljesítmény.

Mi jól szórakozunk az emlékek felelevenítésén, s nem árulok el titkot azzal, hogy bevallom: olykor órákon keresztül keressük a megfelelőnek tűnő fotót, a papíralapúakat beszkenneljük, elővesszük a régi feljegyzéseket, röhögünk, a közös emlékeken olykor nosztalgiázunk, a külön-külön megélteket ismét megosztjuk egymással, egyszóval: kiválóan elvagyunk blogírás közben.

Észrevettük, hogy a blog kezdete óta alig tévézünk. Ha csak ennyi következménye lesz, máris megérte.

Reméljük, hogy az a 30-40 olvasó, aki (egy átlagos napon) ránkkattint, szintén élvezi. Emlékünk még van, fotónk is, elszántságunk is. Nem akarunk visszaélni a türelmetekkel (na meg azért munkahely is van a világon), ezért - terveink szerint - napi 2, maximum 3 új posztban limitáljuk a felhozatalt. Ha majd alkotói válságba kerülünk, időben jelezni fogjuk, ti pedig (amilyen empatikus, intellektuális és toleráns olvasók vagytok - több latin eredetű, pozitív kicsengésű szó most nem jut eszembe) meg fogjátok érteni.

Várjuk a kommenteket, a visszajelzéseket, mert ez a műfaj interaktív. Nem ígérjük, hogy minden tanácsot megfogadunk, de szívesen olvassuk őket.

És ne feledjétek: mindenki hozzon magával még egy olvasót!

Csurtusék

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csurtus 2007.07.09. 09:26:39

Nem tudom, mi van a bloggal, illetve a szolgáltatóval: nem tudok adminként belépni, új posztot nem lehet létrehozni, a régi posztok egy részéből hiányoznak a fotók...

Ha összeomlott a blog.hu, nagyon morcos leszek; ráadásul elkövettem azt a hibát, hogy nem készítettem biztonsági másolatot, ezért az egész elszállhat...

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2007.07.09. 10:46:09

Oké, megjavult... Most meg nekiugrok és igyekszem másolatokat készíteni.

A. Laci 2007.07.09. 14:58:35

Isten, Allah, Manitu illetve az összes monoteista vagy többistenű vallás, hit és felekezet éltesse sokáig a blogotokat!
Talán túlzás lenne, ha azt mondanám, hogy az elmúlt 37 napon ez bearanyozta életemet, annyi azonban bizonyos, hogy érdekesebbé tette. Nagy élvezettel olvasom és ezúton igérem meg, hogy ajánlani fogom az e-mail cimlistámon szereplő arra érdemes emberkéknek.

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2007.07.09. 15:36:52

Laci,

a jókívánságokat köszönjük, mindhármunk (Cs., T. és a blog) nevében, habár a következő poszt nem lesz az a kimondottan kacajos-napsütéses.

Majd utána.

Bárányi Sanya 2007.07.09. 21:08:10

Kicsit olyan lett a blogotok olvasása, mint a mindennapi Carbaxin, Amdaxin. Fűves cigi vagy egy kupica erős.Nehogy már elvonásos tünetektől is kelljen szenvednünk ezen az ezredelőn, amúgy a munkanap végén!
Ha a kábelszolgáltatónál van csúcsüzem, olyankor tűnnek el ideiglenesen a képek, de aztán szépen meggondolja magát és visszajön. De azért csak mentegesd le CD-re vagy ami ti ugyis jobban tudtok.
süti beállítások módosítása