A portugálok ismét meglepetéssel szolgáltak, mintegy bizonyítva, hogy mennyire urbánus népség. Azt vettük észre ugyanis, hogy a vasárnapi piknikezés során, amikor az egész nagycsalád (minimum 8-10 ember) kivonul a zöldbe pihenni, nos, ilyenkor sem mennek 6-8 méternél messzebbre az aszfaltúttól. Képzeljetek el egy tökre vagány erdőt, tisztásokkal meg minden egyéb hasonló összetevővel, és portugál barátaink ott nyüzsögnek az út mellett, kiteregetik a kempingszékeket, előveszik a szendvicseket meg a behűtött italokat, kártyáznak, dominóznak, harsányan beszélgetnek – és mindezt köpésnyire az úttól..!


Vagy az van, hogy rettegnek a vérszomjas vadállatoktól, szatíroktól, földönkívüliektől, kommunistáktól, fasisztáktól (nem kívánt törlendő), amelyek/akik az erdőben bújkálnak, vagy (kettes számú lehetőség) súlyos betegek lesznek, ha szervezetük perceken keresztül nem kap elég ólmot és szénmonoxidot. Más magyarázatot nem sikerült találnunk.
Oké, vannak gyönyörű piknikező helyek is, amint azt itt felül láthatjuk...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pobeda 2011.10.17. 15:42:51

Szép hely.
Nekem jó hogy itt van, mert Radaron tudom követni van-e hsz.Igaz mindkettő benn van a könyvjelzőkben.
süti beállítások módosítása