Kedves barátaink!

Itt jobboldalt egy donate gombot láthattok, amelynek megnyomásával a PayPal rendszeren keresztül (vagy bankkártyásan) mostantól pénzben is kifejezhetitek lájkolásotokat az új Csurtusblog irányába. Nincs minimális összeg, és természetesen mindez abszolút önkéntes. A beérkező pénzt (ha lesz olyan) az új (saját) oldal létrehozására és fenntartására szeretnénk fordítani. 

Szóval ha gondoljátok...

Köszönjük!

Csurtusék



 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.12.04. 00:05:40

Ja, egy rövid infó a PayPal rendszeréről.

Kapitalisták hozták létre (naná, mert a vörös khmerek), ezért az átutalásokból lecsippentik a saját díjukat. Tényleg minden adománynak örülünk, de érzékeltetésül egy apróság, amit most fedeztem fel: ha például 100 (száz) forintot utaltok, abból 93 a PayPal részesedése, a Csurtusblog számlájára kereken 7 (hét) forint érkezik :-)

1000 (ezer) forintnál ez az arány már sokkal kedvezőbb: 124 a költség, 876 marad a Csurtusék számláján. Kétezernél pedig 168/1832 a fenti arány.

Szóval tényleg minden összeg velkam, de ezt nem árt, ha tudjátok. És előre is köszönjük!

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.12.12. 13:08:21

<UFF>
Csak érdeklődésként, miért jobb egy saját szerver? Nem eléggé rugalmas a blog template struktúrája? Vagy sokat szednek le a reklám bevételből?
</UFF>

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.12.25. 19:33:49

@TrueY:

Olyan szolgáltatónál, amelyik előzetes értesítés nélkül belepiszkál a posztjaidba és megkérdezésed nélkül töröl kommenteket a blogodból, te szívesen blogolnál?

Reklámbevételt pedig az elmúlt öt évben egy fillért sem láttunk a blog.hu-tól, noha a blogjainkkal úgy nyolcmillió oldalletöltést produkáltunk eddig nekik...

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.12.26. 20:21:37

@tiboru: Köszi! Ez érdekelt! :)
Volt olyan, hogy leszedtek kommenteket? Én reklámmentes vagyok. Mondjuk nem is generálok 8miller letöltést. Talán ha 2 nagyságrenddel kevesebbet, akkor sokat mondok. :) De nem is az oldallatöltés a kérdés hanem, hogy mennyien klikkolnak a bannerre. Nem?

tiboru · http://blogrepublik.eu 2012.01.05. 11:07:18

@TrueY:

Igen, leszedtek kommentet...
süti beállítások módosítása