Nem szeretnénk a túlzott kritika csapdájába esni, de kénytelenek vagyunk felhívni olvasóink figyelmét az utóbbi időben elszaporodott blogos problémákra.

1.) Előfordul, hogy a látogatók nem látják a "tovább" linket, tehát azt hihetik, hogy az adott poszt mindössze a bevezetőt alkotó kát-három mondatból áll. Persze ha a kommentekre klikkelnek, bejön az egész, a hozzászólásokkal együtt. Hol van ilyenkor a "tovább" link?! Olvasók MILLIÓI reklamáltak. Tízmilliói. Ezermilliárdmilliói.

2.) Az eredetileg meghatározott szöveg-színkódok (Csuri zöld, T. fekete) olykor maguktól megváltoznak. Nem lényeges, de az olyan kényszeres csávókat, mint T. - zavarják. Nem beszélve arról, hogy néha a poszt megjelentetése időpontjának számjegyei feketék, néha meg narancsszínűek. Türelmünk még kitart, de nem végtelen. Óva intjük az Indexet..!

3.) Csuri katatón rendszerességgel hetek óta mondogatja, hogy le kéne menteni az egész blogot, mert mi lesz akkor, ha atomtámadás éri az Indexet, bejönnek a piréz csapatok, vagy egyszerűen összeomlik az Internet?! Nincs ötletünk, ezért megkérdezzük az eddig roppant készséges olvasóktól: szerintetek milyen úton-módon lehetne lementeni egy blog teljes (képi + szöveges) anyagát?

4.) Az elkövetkezendő napokban T. kicsit túlhajszolt lesz, ezért a termelékenysége kívánnivalót fog maga után hagyni, ráadásul Cs. is sokat fog dolgozni. Ez senkit ne tántorítson el a blog olvasásától, mert jönnek még szebb napok (és elég legyen, ha most csak a szeptember 16-21 közötti római vakációnkra gondolunk, ahonnan minimum 10-12 posztnyi élménnyel térünk haza).

5.) Mi a túró az a "visszaping"?

Szép napot mindenkinek.

Ápdét, 2007. szeptember 07.: a blogsupport intézkedett, minden normálisan működik ismét. Csak az RSS-ek nullázódtak le, de ezzel nem csesztetem őket; aki akar, megint előfizet ránk. Vagy micsinál.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.09.06. 11:24:00

No,akkor ismét én próbálok meg válaszolni:)

Tovább problémát én csak nálatok konstatáltam, ráadásul a napokban. Én szimplán a címre kattintottam, és ugyanúgy beadta a teljes posztot. Én mondjuk már ismerem szerencsére az írásaitokat, és gyanús volt, hogy ennyire rövid:)

Lementés- hát nem tudom, hivatásos paranoiás vagyok, de ettől azért nem tartok. Illetve, ettől eddig nem tartottam. Úgy tudom elképzeni, hogy az összes szöveget egy word dokumentumba. Ha nagoyn nagy a paranoia, akkor azt többször elmenteni különböző adathordozókra:)

Visszaping- valaki felhasználta a saját blogján az írásotokat, és ezt jelzi így.

A római vakációhoz meg még nem mondok semmit, bízok benne, addig úgyis beszélünk;)

ErrorFlynn 2007.09.06. 12:34:29

hű, nahát - megtudtam, mi az a visszaping!! :-)

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2007.09.07. 20:01:42

Peat,

a link megint jó; a visszapinges magyarázatért külön hála, ezek szerint semmi kínai dolog nincs benne.

Doc. fájlba?! Hát ha eredetileg is abban dolgoztunk volna, de így visszamenőleg...

Na mindegy, imádkozzunk, hogy fennmaradjon a blog.hu.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.09.08. 12:34:49

Csurtus,

valóban kell imádkozni és szűz lányok vérét áldozni, mert mostanában elég sokat betegeskedik a blog motor.

Doc fájlohoz, sima copy pastel átmásolod és megvan:) Bár én fölöslegesnek tartom, kétlem, hogy összeomlana. Egy atomtámadás után pedig mérsékelten keveset foglalkozna mindenki a blogolással:)

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.09.08. 12:37:48

Csurtus,

valóban sokat kell imádkozni, és szűz lányok vérét áldozni, mert blogmotor erősen haldoklik (ezt az üzenett is másodjára írom, ráadásul vagy negyed órája próbálkozok, mert csak az időt tölti, a tartalmat nem).

Doc fájlal kapcsolatban- sima copy paste, és hip-hop megvan. Bár szerintem fölösleges:) Egy bekövetkező atomtámadás esetén pedig mérsékelten keveset foglalkozna mindenki a bloggal:)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.12. 11:41:37

Mi a túró az a "visszaping"?

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2009.08.12. 22:53:59

@tesz-vesz:

A visszaping azt jelzi, hogy egy másik blogban pl. belinkelték valamelyik posztunkat.

Vagy mi jelezzük, ha belinkeltük egy másik blog posztját, esetleg a sajátunk egy régebbi posztját.

Az admin-felületen van egy ilyen opció.
süti beállítások módosítása